Εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού
Συναγερμοί για:
Οικία – Κατάστημα – Βιομηχανικό χώρο

Αξιόπιστη

Εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού
·Δυνατότητα σύνδεσης με Κ.Λ.Σ (κέντρο λήψης σημάτων) · Εφαρμογή σύνδεσης με το smartphone σας

Αναλαμβάνουμε την μελέτη – εγκατάσταση για συστήματα συναγερμού τα οποία αφορούν σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους

1. Αυτοψία Χώρου

Ξεκινώντας μία εγκατάσταση κάμερας ασφαλείας πρωταρχικός σκοπός είναι η αυτοψία και η μελέτη του χώρου, ώστε να έχουμε σωστά αποτελέσματα για την αποφυγή παραβίασης και καταγραφής του χώρου.

2. Σχεδίαση συστήματος

Ο σωστός σχεδιασμός, για τις ανάγκες του χώρου και τα τρωτά σημεία, είναι το βασικό μας μέλημα για την εγκατάσταση συστήματος συναγερμού.

3. Επιλογή Υλικών

Η επιλογή υλικών καθώς και η επιλογή συστήματος συναγερμού είναι επίσης ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες για την ορθή λειτουργία του συστήματος. Θα πρέπει να πληρούν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις από την χώρα προέλευσής τους.

4. Εγκατάσταση Υλικών

Ξεκινώντας την τοποθέτηση σύστημα συναγερμού , θα πρέπει το συνεργείο τεχνικών να έχει τα σωστά και απαραίτητα εργαλεία για να μην προκληθούν ζημιές στον χώρο, αλλά και για να γίνει μία σωστή τοποθέτηση χωρίς πολλά και μεγάλα μερεμέτια. Επίσης σημαντικό κομμάτι, που κανένας δεν δίνει σημασία είναι τα υλικά στήριξης, θα πρέπει να είναι ποιοτικά και ανθεκτικά ώστε με την πάροδο του χρόνου να μην δημιουργηθούν δυσλειτουργίες στο σύστημα συναγερμού.

5. Προγραμματισμός – Εκμάθηση συστήματος

Ο προγραμματισμός του συστήματος παρακολούθησης πραγματοποιείτε σύμφωνα με της ανάγκες του χώρου, αλλά και του χειριστή για να είναι εύχρηστο και εύκολο στην λειτουργία του, έχοντας γνώμονα και τα σωστά αποτελέσματα για την αποτροπή εισβολής.

Καλέστε μας και κλείστε άμεσα ραντεβού.